

PDX COMMUNITY ADVISORY COMMITTEE MEETING #18

Wednesday, April 6, 2016

Port of Portland Headquarters, 8th Floor Chinook Conference Room 7200 NE Airport Way, Portland, OR 97218

AGENDA

12:00-12:30 pm	Lunch and conversation	30 min	PDX CAC members
12:30-12:45 pm	Introductory Comments	15 min	Sam Imperati
12:45-1:05 pm	Roundtable Updates & Discussion	20 min	PDX CAC members
1:05-1:45 pm	PDX Updates	40 min	
	 Sustainability, Business, Construction Projects and Long Range Planning Updates 	(20 min)	Vince Granato, Port
	Planning Activity Levels/ForecastDiscussion	(10 min) (10 min)	Sean Loughran, Port PDX CAC members
1:45-2:10 pm	Seismic Resilience • Presentation	25 min (15 min)	Stan Watters, Port
	 Discussion 	(10 min)	PDX CAC members
2:10-2:20 pm	<u>Break</u>	10 min	
2:20-2:45 pm	Environmental Objectives and Targets	25 min	
	PresentationDiscussion	(15 min) (10 min)	Dorothy Sperry, Port PDX CAC members









2:45-2:55 pm **Public Comment** 10 min **Public** 30 min 2:55-3:25 pm Stormwater Master Plan Presentation (20 min) Susan Aha, Port Discussion **PDX CAC members** (10 min) 3:25-3:30 pm Sam Imperati/Chair **Meeting Wrap Up** 5 min

- Meeting Evaluation
- Upcoming PDX Community Advisory Committee meeting dates (All Wednesdays):
 - o June 22, 2016 (Port of Portland Headquarters)
 - o October 19, 2016 (PDX Conference Center) field trip/working meeting
- Closing Comments

PDX CAC charge:

- Support meaningful public dialogue related to PDX planning and development
- Provide an opportunity for the public to inform decision-making related to PDX
- Increase public awareness about PDX and affected communities





